Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα (EDP) σε συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων διοργάνωσαν Ημερίδα με θέμα "Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες στην πράξη: Προκλήσεις και Προοπτικές", το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα ανοικτή συζήτηση ανάμεσα σε εκπροσώπους των κομμάτων, γύρω από την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ημερίδα περιελέμβανε τρεις (3) θεματικές ενότητες συζήτησης: α) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: Κοινή γνώμη, σύγκρουση συμφερόντων και συγκέντρωση ιδιοκτησίας, β) Εκλογικά συστήματα στην ΕΕ: Προοπτικές και εμπόδια για την υιοθέτηση ενός κοινού εκλογικού συστήματος, γ) Κοινή γνώμη και δημοσκοπήσεις

Μετείχαν ως ομιλητές μέλη του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (EDP), καθηγητές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη του Πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη.

 

Δείτε επίσης