Παίζουμε Μπάσκετ για καλό σκοπό!

Παίζουμε Μπάσκετ για καλό σκοπό!

Ένας σπουδαίος αγώνας μπάσκετ διεξήχθη το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στις 18:00, στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των Γονέων του Πρωτέα Βούλας.

Την πρωτοβουλία είχε η Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής, και συγκεκριμένα ο Βουλευτής ‘Α Αθηνών Μάριος Γεωργιάδης, που είναι παράλληλα και πατέρας αθλήτριας του Συλλόγου. Η εν λόγω πρόταση έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πρωτέα Βούλας κ. Χρήστο Βασιλειάδη, και σε συνεργασία με το Δήμαρχο Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλο, αγκάλιασαν με χαρά και ενθουσιασμό την προσπάθεια, διοργανώνοντας υπό την αιγίδα τους την εκδήλωση.

Την ομάδα της Βουλής στελέχωσαν βουλευτές, στελέχη κομμάτων καθώς και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες. Συγκεκριμένα, εκτός από τον βουλευτή Μάριο Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Λοβέρδος (Αρχηγός Ομάδας-Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ), ο Χρήστος Δήμας (ΝΔ) και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ), οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, Σπύρος Παντελιάδης και Σάκης Τζαλαλής, και τα στελέχη κομμάτων Σεραφείμ Σφήκας, Παντελής Περιβολάρης, Θοδωρής Υφαντής, Χρήστος Θεοδωρίδης, Παναγιώτης Αντωνάκης, Μαργαρίτα Μάλαμα και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης.

Coach της ομάδας των βουλευτών, ήταν ο δίκαιος αλλά και αυστηρός Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η ομάδα του Πρωτέα Βούλας αποτελούνταν  τόσο από αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, όσο και από γονείς αυτών.

Πρόκειται για έναν διαφορετικό φιλανθρωπικό αγώνα, καθώς τα έσοδα, σκοπό είχαν θα διατεθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το τόσο δύσκολο, όσο και σημαντικό έργο του.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, προηγήθηκε επίσκεψη των δύο ομάδων στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους. Για όσους επιθυμούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένη κάλπη στην είσοδο του γηπέδου.