Στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Ως εκπρόσωπος της Βουλής παρευρέθηκε στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ. Μάριος Γεωργιάδης.

Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης, ανέφερε ότι «Σήμερα έκανε παρέλαση το μέλλον της Ελλάδας. Η τοπική αυτοδιοίκηση, οι γονείς, όλοι μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτά τα παιδιά να μείνουν στην Ελλάδα για να χτίσουμε στο μέλλον, μια πιο όμορφη Ελλάδα. Είδαμε χαμόγελα, είδαμε βλέμματα νευριασμένα, είδαμε και βλέμματα με ελπίδα. Ο κόσμος έχει ανάγκη από σύμβολα. Ένα από αυτά είναι δεμένο στην άκρη του λιμανιού και ο κόσμος ήρθε χθες για να τιμήσει την παρασημοφόρηση της σημαίας του Αβέρωφ.

Έχει δεσμευτεί η πολιτεία ότι θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη εδώ, ώστε να μπορέσουν όλοι να έρθουν να το επισκεφτούν. Βάσει ερευνών η εμπιστοσύνη στους Έλληνες πλέον έχει φύγει από την πολιτική ηγεσία και την βουλή και εμπιστεύονται σύμβολα. Τον στρατό. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς, αφού τον κόσμο που συγκέντρωσε χθες το Αβέρωφ δεν μπορεί να τον συγκεντρώσει κανένα πολιτικό κόμμα.

Γι αυτά τα νέα παιδιά θα πρέπει να πολεμήσουμε όλοι εμείς και οι νέοι πολιτικοί. Να παλέψουμε να επιστρέψουν τα νέα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό, για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας».

Δείτε επίσης